Over ons

Samen maken we slim impact

Als essentieel onderdeel van garDsign, richt tekenjetuin.nl zich op het ondersteunen van particulieren bij het creΓ«ren van hun droomtuinen. Wij verstrekken praktische tools en delen uitgebreide kennis om een positieve impact te maken op de leefomgeving.

Tekenjetuin.nl: Een creatieve vleugel van garDsign

In 2012 werd tekenjetuin.nl, een initiatief van garDsign, gelanceerd. Dit platform is speciaal ontwikkeld voor particulieren en heeft sindsdien geholpen bij het realiseren van duizenden droomtuinen. Via tekenjetuin.nl, biedt garDsign gebruikers de mogelijkheid om zelfstandig en met gemak tuinontwerpen te maken, voorzien van een 3D-functie. Dit alles in een gebruiksvriendelijke, veilige en efficiΓ«nte online omgeving.

Naar gardsign.com

Innovatie en Ontwikkeling bij garDsign

Bij garDsign zetten we ons voortdurend in voor de verbetering en vernieuwing van tekenjetuin.nl. We luisteren naar de feedback van gebruikers om het platform te optimaliseren. Via de garDsign Academy bieden we toegang tot een breed scala aan kennis, waar onze experts inzichten delen over onderwerpen als duurzaam tuinieren en de klimaattransitie.

garDsign: Kennis delen, groen verbinden

Met het motto ‘groen verbindt’ bouwt garDsign voortdurend aan nieuwe relaties en deelt kennis die essentieel is voor het verbeteren en verduurzamen van de leefomgeving. We bieden een platform voor educatie en interactie, waarbij kennis over diverse onderwerpen, zoals duurzaamheid en klimaattransitie, centraal staat.

Als oprichter ben ik gedreven om bij te dragen aan de klimaat- en energietransitie en het verbeteren van de leefomgeving. Mijn doel is om de wereld stap voor stap beter te maken. Bij garDsign, en specifiek via tekenjetuin.nl, streven we ernaar onze gebruikers de juiste middelen en kennis te bieden voor het ontwerpen en onderhouden van toekomstbestendige tuinen.

Oprichter Teunis van de Pol