In dit artikel

Hoe kan ik eigen afbeeldingen in het tuinontwerp zetten?

In ons online tekenprogramma vind je duizenden afbeeldingen van bomen, planten, bestrating en producten als verlichting. Maar wil je het nog persoonlijker maken, dan kun je ook een eigen afbeelding importeren in jouw tuinontwerp. Natuurlijk is dat ook mogelijk in onze gebruiksvriendelijke tool! Klik simpelweg op ‘Bewerken’ en dan ‘Afbeelding toevoegen’ om het beeld van jouw keuze in de tekening te zetten.

Video: eigen afbeeldingen in tuinontwerp

Bekijk in de video hoe je eigen afbeeldingen kan toevoegen als moodboard in je ontwerp.

Tip

Je kunt lagen en afbeeldingen uit je ontwerp ‘aan’ en ‘uit’ zetten. Hiermee bepaal je wat wel of niet getoond wordt in het tuinontwerp. Door de functionaliteit ‘Instellingen’ kun je de afbeeldingen aan of uit zetten waarna deze wel of juist niet zichtbaar zijn in de print.

Waar?

Om een eigen afbeelding in het tuinontwerp te zetten, kies je bovenaan in het menu ‘Bewerken’ en vervolgens ‘Afbeelding toevoegen’. Klik vervolgens op ‘Bestand kiezen’ om de afbeelding van jouw keuze toe te voegen.

Handig!

Als je een afbeelding importeert, wordt deze in het hart van de tekening gezet. Maak rechts of links van de tekening werkruimte vrij om de afbeelding tijdelijk te ‘parkeren’. Bekijk de bovenstaande video met extra instructies en haal het meest uit deze handige functionaliteit.

Leaf5Leaf6