In dit artikel

Tekenjetuin lanceert uniek doe-het-zelf tuinontwerpprogramma tekenjetuin®

Tekenjetuin® biedt de unieke tuinontwerp-service als eerste in Nederland aan. De verwachting is dat de komende tijd snel meer hoveniers, stratenmakers, tuinarchitecten en leveranciers van tuinproducten, het ontwerpprogramma zullen gaan aanbieden.

Eerste Tuinontwerpprogramma in Nederland

Met tekenjetuin® kunnen particulieren eenvoudig een professioneel tuinontwerp maken. Na het aanklikken van de tekenjetuin®-button is het programma direct startklaar. De tekenaar wordt geattendeerd op de mogelijkheid om een inlogcode aan te maken en kan beginnen met tekenen. Door middel van selecteren, slepen, vergroten, verkleinen en verplaatsen schetst hij een tuinontwerp dat volledig op maat is. Een korte instructievideo verduidelijkt een en ander nog eens extra.

Ingelogde tekenaars kunnen hun ontwerp tussentijds opslaan, downloaden en printen, daarnaast genereert het tuinontwerpprogramma automatisch ook een stuklijst. De vakmannen van tekenjetuin® bieden desgewenst ook een advies op maat, een offerte, ondersteuning bij de uitvoering of het volledige projectmanagement.

Leaf5Leaf6